سفارش تبلیغ
صبا ویژن

اقدام پژوهی

صفحه خانگی پارسی یار درباره

دانلود اقدام پژوهی چگونه توانستم دانش آموزان سال دوم تجربی را به

    نظر

تعداد صفحات: 30     کد محصول :6739      حجم فایل:74,28 KB      نوع فایل :rar



اقدام پژوهی چگونه توانستم دانش آموزان سال دوم تجربی را به درس ادبیات و آرایه‌های ادبی علاقه مند نماییم

دانلود اقدام پژوهی چگونه توانستم دانش آموزان سال دوم تجربی را به درس ادبیات و آرایه‌های ادبی علاقه مند نماییم
چکیده
درس ادبیات فارسی یکی از مهم‌ترین دروس دانش آموزان در طی دوران تدریس آن‌ها می‌باشد. این درس برای بعضی از دانش آموزان به دلیل داشتن آرایه‌های ادبی فراتر از دانش آن‌ها و معانی پیچیده که درک آن‌ها در بعضی موارد سخت و دست نیافتنی برای آن‌هاست، از محبوبیت کمی برخوردار است.
من در این کار پژوهشی روش‌هایی را برای علاقه مند سازی دانش آموزان به این درس شیرین و پر محتوا مخصوصاً آرایه‌های ادبی بررسی می‌کنم و راهبرد آن‌ها را مورد بحث قرار می‌دهم.
از آنجا که می دانید در رویکردهای جدید تعلیم و تربیت عرضه اطّلاعات کافی نیست. بلکه روش تدریس از اهمّیّت ویژه برخوردار است. نقش اصلی بر عهده دانش آموزان گذاشته می‌شود که با مشارکت مستقیم خود به فرآیند یادگیری شکل می‌دهند و شیوه‌های تفکّر کردن را تمرین می‌کنند. که این عمل به صورت‌های مختلفی که در این پژوهش شرح داده شده است میسر می‌گردد.
در نتیجه? این عمل اقدام پژوهی، بسیاری از مشکلات و موانع پیشرفتی و علل بی انگیزگی دانش آموزان در درس ادبیّات فارسی و تدریس آرایه‌های ادبی را شناسایی و به بهبود آن‌ها می‌پردازم.

مقدمه
موضوع اقدام پژوهی علاقمند کردن دانش آموزان تجربی به آرایه‌های ادبیات دبیرستان می‌باشد. هدف اصلی من از انجام این پژوهی رفع مشکل بی علاقگی دانش آموزان تجربی در این دوره از دبیرستان است که در کلاس با این مشکل مواجه شده‌اند. و برای من در این کلاس به وجود آمده است. دلیل منطقی که من را انجام به این پژوهی کرده این است. قبل از آسیب‌های ناشی از عدم یادگیری آرایه‌های ادبی بنده تصمیم گرفتم که به بررسی‌های لازم برای انجام این پژوهش بپردازم. زبان توسعه یافته ترین ابزار فکری است که برای برقراری ارتباط بین انسان‌ها و جوامع انسانی به کار گرفته می‌شود. گرچه با ابزارهای دیگری مانند علائم، هنرهای بصری همچون نقاشی و مجسمه سازی نیز می‌توان ارتباط برقرار نمود، امّا انتقال مفاهیم پیچیده ذهنی به ساده‌ترین و کامل‌ترین شکل ممکن فقط از طریق زبان نوشتاری و گفتاری ممکن است. از سوی دیگر، این پژوهش در پی آن بود تا علاوه بر افزایش علاقه‌ی دانش آموزان دوره دبیرستان دخترانه نجمه 2 به یادگیری آرایه‌های ادبیّات فارسی، کاربرد و ارتقاء سطح آگاهی خود افزایش دهد.

 

لینک دانلود:

دانلود اقدام پژوهی چگونه توانستم دانش آموزان سال دوم تجربی را به درس ادبیات و آرایه‌های ادبی علاقه مند نماییم

دانلود اقدام پژوهی چگونه توانستم دانش آموزان سال دوم تجربی را به درس ادبیات و آرایه‌های ادبی علاقه مند نماییم

 

 


اقدام پژوهی عدم رعایت قوانین و مقررات مدرسه

    نظر

تعداد صفحات: 20     کد محصول :6737      حجم فایل:61,34 KB      نوع فایل :rar



اقدام پژوهی عدم رعایت قوانین و مقررات مدرسه

دانلود اقدام پژوهی عدم رعایت قوانین و مقررات مدرسه
چکیده
پژوهش نشان داده است که عامل رعایت نکردن قوانین و مقرارت در جو عمومی مدرسه و کلاس درس است. اما پژوهش حاضر در مورد دانش آموزان پایه — متوسطه 1 است که قوانین و مقررات مدرسه را رعایت نمی‌کنند. بعد از برخورد با این مسئله به جمع آوری اطلاعات از منابع گوناگون و استفاده از تجربیات افراد متخصص پرداخته و بعد آن‌ها را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و سپس با ارائه راه حل‌هایی به بهبود آن پرداختم. در ابتدای سال بود که متوجه شده‌ام دانش آموز جدید الورود به قوانین و مقرارت مدرسه آشنایی ندارد و مشکل دارند و من نیز وظیفه خود را میدانم که برای رفع این مشکل در مورد این پژوهش به بررسی‌های لازم بپردازم.

مقدمه
موضوع اقدام پژوهی حال حاضر عدم رعایت قوانین و مقررات مدرسه است. هدف اصلی من از انجام این پژوهش حل مشکل این دوره از دانش آموزان می‌باشدکه با قوانین و مقررات مدرسه آشنایی ندارند. دلیل منطقی که من را ایجاب به انجام این پژوهش کرد، روبرو شدن با این مسئله در کلاس و مدرسه است. چون من با دانش آموزان ارتباط دوستانه دارم این امید را داشتم که این معضل را حل کنم، پس به بررسی و حل آن پرداخته‌ام.درابتدایی سال بود که متوجه یک سری از دانش آموزان شده‌ام که قانون و مقررات مدرسه را رعایت نمی‌کنند و مایل نیستند که قانون مداری را رعایت کنند من نیز برای اداره کردن هرچه بهتر مدرسه و افزایش میزان کارآیی در کلاس درس دانش آموزان باید در اجرای مقررات به دانش آموزان آیین نامه قوانین و مقررات را در مدرسه در برد نصب کرده تا دانش آموزان با خواندن آن و آشنایی آن‌ها با قوانین مشکلی نداشته باشند. و همه? دانش آموزان قوانین را رعایت نمایند.

فهرست
چکیده 5
مقدمه 6
توصیف وضع موجود 7
گردآوری اطلاعات شواهد 1 8
یافته های علمی 10
انتخاب راه حل موقت 16
انتخاب و اجرای راه حل 18
گردآوری اطلاعات شواهد 2 19
نتیجه گیری 20
منابع 20

 

لینک دانلود:

اقدام پژوهی عدم رعایت قوانین و مقررات مدرسه

اقدام پژوهی عدم رعایت قوانین و مقررات مدرسه

 


دانلود گزارش تخصصی راهکارهایی برای تقویت مهارت گفتاری (صحبت کردن

    نظر

تعداد صفحات: 14     کد محصول :6736      حجم فایل:27,48 KB      نوع فایل :rar



گزارش تخصصی راهکارهایی برای تقویت مهارت گفتاری

دانلود گزارش تخصصی راهکارهایی برای تقویت مهارت گفتاری (صحبت کردن) زبان انگلیسی متوسطه دوم

چکیده:
امروزه زبان انگلیسی و یادگیری آن از اهمیت بسیاری برخوردار است . چون اکثر تکنولوژیهای روز جهان ارتباط تنگاتنگی با این زبان دارند. و به علت ضعف اکثر دانش آموزان در یادگیری و به کار بردن این زبان در مد ارس و اهمیت بیش از حد این زبان بین المللی ما را بر آن داشت که به تحقیق و بررسی درباره ی این رشته بپردازیم.
دانش آموزان در طول سال آموزش زبان در مقطع راهنمایی و چهار سال تحصیل در دوره متوسطه قادر نیستند که مهارتهای لازم listening, speaking, writing and reading را به طور کامل و جامع کسب نمایند. در این گزارش سعی بر آن است تا این مشکلات بررسی شود.

مقدمه:
در امر آموزش زبان خارجی به دانش آموزان کمک می شود تا مهارت های “شنیداری، گفتاری، خواندن و نوشتن” را به خود توسعه داده و دانش ساختاری پایه و واژگان ضروری زبان را در خود تقویت نمایند. شرکت فعال و همکاری گروهی دانش آموزان در فرآیند تدریس، دستیابی اهداف فوق را آسان تر می سازد. از جمله موارد مورد تاکید در امر آموزش زبان عبارتند از:
1? به کار گیری دانش اموزان در فعالیت های عملی (Practical Tasks) مرتبط با شرایط واقعی زبان انگلیسی.
2? ارائه فرصت کافی به دانش آموزان جهت تعامل (interaction) با یکدیگر.
3? بهره گیری ازفعایت های دو نفره و گروهی جهت انجام فعالیت های جمعی به گونه ای که هر دانش آموز در یک کار گروهی دارای و ظیفه خاص باشد.
4? برقراری تناسب مطلوب بین فعالیت ها از نظر کاربرد صحیح زبان (accuracy) و نیز به کارگیری روان و سلیس زبان (fluenct)
5? ایفای نقش معلمین به عنوان تسهل کننده آموزش به گونه ای که معلم محوری در کلاس کاهش یافته و فعالیت های مبتنی بر یادگیری (Learning – directed activites) افزایش یابد.
6? فرآیند ارزشیابی تداوم بخش فعالیت های مهارتی در آموزش و یادگیری باشد.
7? انجام کارهای گروهی، سرودها، بازی های زبانی و ایفای نقش در کلاس.

فهرست
چکیده: 2
مقدمه: 3
مکالمه و تلفظ: 4
مهارت های چهارگانه 5
نکات زیر می تواند برای بهبود صحبت کردن شما مفید باشد: 6
نتیجه گیری: 13
منابع: 14

 

لینک دانلود:

دانلود گزارش تخصصی راهکارهایی برای تقویت مهارت گفتاری (صحبت کردن) زبان انگلیسی متوسطه دوم

دانلود گزارش تخصصی راهکارهایی برای تقویت مهارت گفتاری (صحبت کردن) زبان انگلیسی متوسطه دوم

 


دانلود اقدام پژوهی کیفیت بخشی در نکات زبانی ادبی در دانش آموزان

    نظر

تعداد صفحات: 20     کد محصول :6733      حجم فایل:53,79 KB      نوع فایل :rar



اقدام پژوهی کیفیت بخشی در نکات زبانی ادبی در دانش آموزان پایه هفتم

دانلود اقدام پژوهی کیفیت بخشی در نکات زبانی ادبی در دانش آموزان پایه هفتم

چکیده
در این اقدام پژوهی به کیفیت بخشی در نکات زبانی ادبی در دانش آموزان پایه هفتم میپردازم. پس از انتخاب موضوع اقدام پژوهی به کامل کردن بحث در مورد نکات زبانی و ادبی دانش آموزان پرداخته ام.سپس گزارش کار خود را در کلاس درس به مشاوره و اولیا ارائه دادم و بعد از گرفتن اشکالات آن با موضوع بالا شروع به انجام دادن پژوهش نموده ام.
واژه کلیدی:
کیفیت بخشی ادبیات،زبان و ادبیات هفتم،نکات ادبی هفتم

مقدمه
موضوع اصلی من کیفیت بخشی در نکات زبانی ادبی در دانش آموزان پایه هفتم میباشد.هدف من از انجام این اقدام پژوهش تقویت مهارت سخن گفتن، تقویت فن بیان، مشارکت در فعالیت‌های گروهی، تقویت تعامل بین معلم و دانش‌آموزان ( و دانش آموزان با یکدیگر ) و ارزشیابی میزان درک دانش‌آموز از مطالب درس است.ارتباط منطقی که من با این مسئله در پایه هفتم داشته ام این بود که امسال سمت شغلی بنده دبیر ادبیات پایه هفتم است و این مسئله برای من در کلاس به وجود آمده است.بنابر این تصمیم گرفتم روی نکات زبانی ادبی هفتم کار کنم تا در آنها شاهد تغییراتی که در بالا اشاره کرده ام شوم.
فهرست
چکیده 5
واژه کلیدی: 5
مقدمه 6
بیان مسئله(توصیف وضع موجود) 7
یافته های تجربی 8
اهداف : 10
یافته های علمی 10
گردآوری اطلاعات شواهد(جمع آوری اطلاعات) 16
تجزیه و تحلیل آرایه های ادبی 17
ارائه راهکارها 18
نتیجه گیری 19
منابع 20

 

لینک دانلود:


دانلود اقدام پژوهی کیفیت بخشی در نکات زبانی ادبی در دانش آموزان پایه هفتم

دانلود اقدام پژوهی کیفیت بخشی در نکات زبانی ادبی در دانش آموزان پایه هفتم

 


اقدام پژوهی اصلاح روابط اجتماعی دانش اموزان

    نظر

  تعداد صفحات: 30     کد محصول :6735      حجم فایل:83,49 KB      نوع فایل :rar



اقدام پژوهی اصلاح روابط اجتماعی دانش اموزان

دانلود اقدام پژوهی اصلاح روابط اجتماعی دانش اموزان

چکیده
در این اقدام پژوهی به بررسی اصلاح روابط اجتماعی دانش اموزان پرداخته ام. مشکلات انسانی عمدتاً از مسایل اجتماعی و ناشی از ارتباط با دیگران است و ارتباطات ناسالم هسته مرکزی اکثر مشکلات روانی را تشکیل می‌دهند، بنابراین روابط سالم ومؤثر سبب آرامش و امنیت روانی می‌گرددوروابط ناسالم اضطراب و نگرانی فرد را افزایش می‌دهند. در واقع روابط سالم ومؤثر روابطی است که هر انسان سالمی با تمامی وجود ، آن را جلب می‌کند. به اعتقاد کارل راجرز برای رسیدن به درک همدلانه و ارتباط مؤثر شرایطی لازم است از جمله: بی‌ریایی، صداقت، خود بودن و درک مثبت نامشروط. همچنین وی اعتقاد دارد که برای رسیدن به درک همدلانه بایستی به این قاعده توجه کرد که «هر شخصی باید زمانی لب به سخن بگشاید و نقطه نظر خود را بازگو کند که ابتدا نقطه‌نظر و احساسات مخاطب خود را به دقت درک کرده باشد». گوش دادن پویا به معنای گوش فرادادن همدلانه به طوری که بتوانید تا حد امکان تجربه مخاطب خود را درک کنید و به موقعیتی برسید که با او ارتباط مؤثری برقرار سازید.در این اقدام پژوهی من به بحث در موضوع پیش آمده در مدرسه اشاره میکنم.

مقدمه
موضوع اصلی من اصلاح روابط اجتماعی دانش اموزان است.هدف من از انجام این اقدام پژوهش اصلاح آن روابط اجتماعی در مدرسه است بشر موجودی اجتماعی است و ایجاد ارتباط بین اعضای جامعه یکی از نیازهای بدیهی است. انسانها وقتی صحبت می‌کنند واژه‌ها را بی‌هدف از دهان خارج نمی‌کنند بلکه هدف برقراری ارتباط با دیگران و خطاب به آنهاست. ما انسانها صرفاً نمی‌کوشیم فکرمان را بر زبان آوریم و بلند ادا کنیم، بلکه هدفمان تأثیر گذاری بر مخاطب یا مخاطبانمان است. با صحبت کردن می‌خواهیم طرف مقابلمان مقصودمان را بفهمد و او نیز به سخنانمان گوش می‌دهد تا مقصودمان را درک کند. ارتیاط دانش‌آموزان چه در محیط مدرسه و چه خارج از مدرسه بیرون از این چارچوب نیست یعنی اینکه رابطه دانش‌آموزان با هم چه از طریق ارتباط کلامی و یا غیر کلامی تأثیر گذاری بر روی هم است. دانش‌آموزان هرکدام با فرهنگ‌ها و خرده ‌فرهنگ‌های متفاوت و گاهاَ متضاد هم وارد مدرسه می‌شوند، طبعاً با برقراری ارتباط دانش‌آموزان تأثیر‌گذاری بر روی خصوصیات اخلاقی و شکل گیری شخصیت آنان نیز شروع می‌شود. حال اگر در جامعه‌ای فراوانی خانواده‌هایی که سنجش معیارهای عرفی و اخلاقی و علمی آن جامعه دارای فرهنگ‌های مناسب باشند و از بنیان‌های اخلاقی سالم برخوردار باشند، نتیجه برقراری ارتباط دانش‌آموزان مثبت و مطلوب خواهد بود عکس این قضیه نیز امکان دارد روی بدهد، یعنی تأثیر منفی فرهنگ دانش‌آموزان بعضی از خانواده‌های ناسالم بر رفتار سایر دانش‌آموزان انکار ناپذیر است. دلیل منطقی که من را وادر به انجام چنین پژوهشی،وضعیت ناچندان جالب روابط اجتماعی در مدرسه است.

 

لینک دانلود:

اقدام پژوهی اصلاح روابط اجتماعی دانش اموزان

اقدام پژوهی اصلاح روابط اجتماعی دانش اموزان