سفارش تبلیغ
صبا ویژن

اقدام پژوهی

صفحه خانگی پارسی یار درباره

گزارش تخصصی روش های نوین تدریس علوم

تعداد صفحات: 17     کد محصول :6634      حجم فایل:30,2 KB      نوع فایل :rar



چکیده:

 

در بررسی کتاب علوم معلمان با مفاهیم کتاب آشنا می شوندو در صورت وجود اشکال آن را برطرف می کنند و با اعتماد به نفس و اطمینان می توانند بهترین تدریس را انجام دهند همچنین متوجه می شویم که کتاب علوم از چه فصل های تشکیل شده و اهداف هر فصل چیست و چگونه می توان فصل ها را به هم تطبیق داد. چون بیشترین هدف علوم تقویت مهارت های مختلفی چون مشاهده، اندازه گیری، طبقه بندی، تفسیر کردن و برقراری ارتباط و.. است .

 

مقدمه:

فراگیری علوم تجربی به کودکان کمک می کند تا روش های شناخت دنیای اطراف خود را بهبود بخشند. برای این منظور آنها باید مفاهیمی کسب کنند که به آنها کمک کند تجارب خود را با یکدیگر مربوط سازند. امروزه آموختن علوم تجربی همچون سود آموزی وحساب کردن امری اساسی و ضروری است که با زندگی روزمره ی ما در ارتباط است و با پیشرفت تکنولوژی اهمیت آن بیشتر شده است.

فراگیری این آموزش در اوایل دوران کودکی از دو نظر اهمیت دارد؛ یکی آنکه کودکان در می یابند که عقاید صحیحی است که مستدل باشد و دوم اینکه احتمال پذیرش نظریات غیر مستدلی که با مفاهیم علمی در تضاد مستقیم است کم می شود.

آنچه مهم است این است که بررسی های متعدد نشان داده که هر چه طول مدت زمانی که فرد ایده ای غلطی را کسب کرده زیادتر باشد امکان تغییر آن مشکل است. به همین دلیل اگر آموزش علوم در دوره دبستان سیر منطقی خود را طی کند مانع پیدایش بحران در دوره های راهنمایی و دبیرستان می شود.

 

 

 

روش های نوین تدریس علوم

 

یکی از ویژگی های بارز انسان کنجکاوی است که ازدوران کودکی تا پایان عمر اورا به دانستن وکشف حقایق و پرده برداری از مجهولات سوق میدهد این نیروی درونی تکاپوی انسان را برای کسب علم و گریز از جهل افزون می کند .

بخشی از دانش امروز بشرکه حاصل مطالعه وجستجوی او در جهت شناخت جهان مادی ونظام ها و قوانین آن است علوم تجربی نامیده می شود بشر برای کشف شناخت جهان مادی عمدتا” از ابزارهای حسی خود استفاده می کند به همین دلیل نقش تجربه در این حوزه بسیار اساسی و تکیه بر آن بسیارضروی است.دانش آموزی که به مدرسه وارد می شود از یک سو دارای نیروی خداداد کنجکاوی است نیرویی که هر لحظه او را به یافتن دانشی تازه وپاسخی برای پرسش های بیشمار میکشاندواز سوی دیگراین دانش آموز باید برای زندگی در دنیای فردا که دنیای علم وتکنولوژی است آماده شود برای آموزش علوم باید سعی شود که فرآیند یاد گیری از حالت انفعالی یعنی یاد گیری به روش سنتی به حالت یاد گیری فعال درآید . 

فهرست                                                      
مقدمه:3
روش های نوین تدریس علوم4
1- یادگیری فعا ل چیست؟4
الگو وروش تدریس: الگوی تفکر استقرایی – روش  پرسش وپاسخ5
ایجاد انگیزه:5
– هوای سالم ، آب سالم9
– زندگی ما و گردش زمین 110
– زندگی ما و گردش زمین 210
2 مقایسه روش های یاددهی (سنتی ) و یادگیری (روش نوین و فعال):11
کار وبحث گروهی درکلاس13
4 فعالیت های پیشنهادی15
نتیجه گیری:16
منابع:17
 
 


لینک دانلود:

گزارش تخصصی روش های نوین تدریس علوم

گزارش تخصصی روش های نوین تدریس علوم