سفارش تبلیغ
صبا ویژن

اقدام پژوهی

صفحه خانگی پارسی یار درباره

گزارش تخصصی زبان و ادبیات فارسی

چکیده گزارش:

سال‌های سال است متصدی امور دفتری پست ناشناخته جهت تمام کارکنان یک واحد آموزشی است که کماکان کلیه کارکنان و افراد آموزشی مدارس در هر نقطه  که باز می‌مانند در جهت پیشبرد  اهداف خودشان همیشه دنبال کسی هستند که  بتوانند خواسه های خودشان را به سر منزل مقصود برسانند لذا جهت این خواسته  چه کسی بهتر از دفتر دار مدرسه که بتوان هر چه راحت تر به او امرونهی کرد و تمام مسائل عقب افتاده را به جهت دفتری بودن به گردن آنان انداخت لذا این موارد در آموزشگاهی مورد توجه قرار گرفته و می‌توان در این راستا تئمل نمود.

مقدمه گزارش:

پست دفتری در مدارس چگونه پستی است که تمام خواسته‌ها برمی گردد. در شرح وظایف وقتی می‌نگریم می‌بینیم که یک متصدی امور دفتری باید با تمام کارکنان از رئیس مدرسه گرفته تا پایین‌ترین پست که در مدارس موجود است.باید همکاری کند. تا چند وقت پیش که نام معاون اجرائی در مدارس نامی نا آشنا بود پست دفتری جایگاهی نداشت و در هر مرحله که افزایشی اتفاق می‌افتاد دفتر داران جایگاهی نداشتند. باز خدابه این قشر توجه نمود و به گونه ایشد که لااقل بتواند به این قشر هم توجه شود.

بدنه یا متن گزارش:

در یک واحد آموزشی پست‌های متفاوتی وجود دارد. مدیر, معاون آموزشی, معاون اجرایی, معاون اجرائی, معاون پرورشی, مربی پرورشی, دفتر دار, کتابدار, خدمتگذار و آموزشی‌ها (دبیر, آموزگار) وزارت متبوع تا کنون در سالهای جاری شرح وظایف جدید تری ارائه نکرده است. هر وزیر که می‌آید طبق همان شرح وظایف قبلی عمل می‌کند.اگر خوب دقت شود و به شرح وظایف موجود در وزارت متبوع نیم نگاهی بیندازیم.خواهیم دید که شرح وظایف معاونین خیلی با هم فرق نمی‌کند چرا که پست معاونت در مدارس یک پست جدید است در نظام قدیم به یک معاون نمی‌گفتند.معاون بلکه او را ناظم مدرسه خطاب می‌کردند. یعنی کسی که به مدرسه ودانش آموزان نظم و ترتیب می‌دهد. حال اگر شمه ای از یک ناظم و شمه ای از یک معاون راخوب تجزیه و تحلیل کنیم می‌توانیم یک شرح حال وظیفه خوب و منطقی برای هر یک از پست‌های موجود در مدرسه طراحی و ابلاغ نمائی‌ام.

 


لینک دانلود:


تجربیات مدون تدریس علوم اجتماعی



تجربیات مدون تدریس علوم اجتماعی